TURTLE REEF

Devoted Creations heeft een eigen SPF geïntroduceerd, de Turtle Reef. Een SPF is ­­alleen buiten te gebruiken. Wanneer deze onder de zonnebank gebruikt wordt, zal er totaal geen bruining plaatsvinden omdat de SPF de huid volledig blokkeert voor UV straling. Smeer je buiten altijd in met een SPF, elk uur opnieuw zodat  je goed beschermd bent en niet zult verbranden.

Alle bruiningsversnellers van Devoted Creations zijn gemaakt voor onder de zonnebank maar wist je dat je ze ook buiten kunt gebruiken, als je ze combineert met een SPF?

Hoe?

Smeer eerst een laagje SPF op en daaroverheen een bruiningsversneller naar keuze. Op deze manier ben je goed beschermd tegen verbranding én kun je gebruik maken van alle mooie ingrediënten waardoor je huid sneller bruin zal worden en hoogwaardig verzorgd zal worden.

Let op!

Gebruik in de buitenzon geen producten waarin een hoog gehalte DHA bronzer en/of cosmetische bronzer zit. Een teveel aan deze bronzers kan de poriën verstoppen. Daarnaast kan een hoge DHA bronzer door het zwemmen of overmatig zweten een onregelmatige bruining veroorzaken.

 

Turtle Reef spf 15

Turtle Reef met beschermingsfactor 15. Medium bescherming. Kwaliteit die we van Devoted Creations gewend zijn met natuurlijk ook de onmiskenbare Aloë Vera!

Meer informatie

Geschikt voor elk huidtype


Niet geschikt voor baby’s onder de 6 maanden


Met Pina Colada geur


Verkrijgbaar in tube van 177 ml

Turtle Reef spf 30

Turtle Reef met beschermingsfactor 30. Hoge bescherming. Kwaliteit die we van Devoted Creations gewend zijn met natuurlijk ook de onmiskenbare Aloë Vera!

Meer informatie

Geschikt voor elk huidtype


Niet geschikt voor baby’s onder de 6 maanden


Met Pina Colada geur


Verkrijgbaar in tube van 177 ml