Protect your skin! Goede bescherming tegen zonnebrand is enorm belangrijk wanneer je verantwoord van de buitenzon wilt genieten. Speciaal hiervoor heeft Devoted Creations de Turtle Reef lijn ontwikkeld, een eigen lijn zonnebrandcrèmes. Zonnebrandcrèmes bevatten SPF, oftewel sun protection factors. Deze factors bestaan uit uv-filters die ervoor zorgen dat er minder uv-licht de huid bereikt en de kans op verbranding dus verkleind wordt.

Klik op je favoriete product voor meer informatie

Turtle reef SPF 15
Turtle reef SPF 30

FACTS & FIGURES

 

– Turtle Reef SPF is waterproof. Hierdoor ben je in het water beschermd. Wanneer je eruit komt, is het belangrijk dat je je weer opnieuw insmeert om verantwoord van de buitenzon te kunnen genieten.

 

– SPF 15 beschermt 94% tegen uv-licht, spf 30 beschermt 97% tegen uv-licht.

 

– Geen enkele spf beschermt 100% tegen uv-licht.

 

– Gebruik je Turtle Reef SPF 15? Smeer je dan na 60 minuten in de buitenzon opnieuw in. Gebruik je Turtle Reef SPF 30? Smeer je dan na 90 minuten in de buitenzon opnieuw in.

 

– Turtle Reef SPF beschermt zowel tegen uv-b als tegen uv-a licht. Dat wil zeggen dat je niet alleen beschermd bent tegen verbrandingen maar ook tegen zonneallergie en pigmentatiestoornissen.

LET OP!

 

Geen enkele SPF is geschikt om te gebruiken onder de zonnebank. De Devoted Creations bruiningsversnellers zijn echter wél geschikt om in de buitenzon te gebruiken. Smeer je eerst in met een bruiningsversneller en gebruik daaroverheen de Turtle Reef SPF. Op deze manier ben je goed beschermd tegen verbranding en kun je gebruik maken van alle hoogwaardige ingrediënten die het bruiningsproces stimuleren en je huid verzorgen.