EXTRA LUXE

Bruiningsversneller met 90-voudige DHA bronzer en natuurlijke bronzers. Een combinatie van 10 hoogwaardige anti-aging ingrediënten verzorgt de huid optimaal en geeft de huid een jeugdige glans. Lifting, firming, tegen fijne lijntjes… wat willen we nog meer?

 

Gevorderde zonner.

 

Met Santorini Twist geur.

 

Let op! Deze bruiningsversneller bevat een hoog DHA gehalte maar is wit van kleur. Smeer hem goed uit!

Ingrediënten
Ingrediënten

Blue Tansy

Blauw bloemextract met kalmerende en helende eigenschappen. Daarnaast werken de aanwezige blauwtinten, oranje tinten tegen zodat de meest natuurlijk bruine kleur behaald kan worden.


BodyFit

Verstevigt de huid en gaat cellulite tegen.


(black) Charcoal Extracts

Absorbeert overmatige olie, zuivert de huid, verfijnt poriën, vermindert roodheid en kans op vorming van acné. Draagt bij aan een egalere huid.


Cashmere Blend

Cashmere extract werkt samen met de natuurlijke vochtbalans van de huid om de huid nog beter te hydrateren. Het zorgt voor een zijdezachte, ultiem gehydrateerde huid. Goed voor een extreem droge huid.


Electric Daisy

Bloemextract dat werkt aan de stevigheid van de huid, het verfijnen van de poriën en het tegengaan van de ouderdomsverschijnselen van de huid.


FreshTek

Een mengsel van geurabsorberende en verfrissende ingrediënten die de “na het zonnen- geur” voorkomt.


Liquid Glass Technology

Baanbrekend ingrediënt dat je veel terugvindt in luxe huidcrèmes. Reduceert rimpels en verfijnt poriën. Reduceert imperfecties. Werkt als een primer.


Maca Root

Geeft de huid een prachtige glans.


Niacinamide

Bevat hoge levels B3 om de elasticiteit van de huid te verbeteren, onzuiverheden in de huid tegen te gaan, de teint egaler te maken en de huid beter in staat te maken om vocht vast te houden.


PhyToCelltec

Beschermt de levensduur van de huid en vecht tegen huidveroudering. Geeft de huid een jongere, frissere uitstraling.


Renovage

Verstevigt, hydrateert en vult de huid op zodat deze minder ouderdomstekenen zal vertonen.


Rose Bouquet Blend

Gepatenteerd mengsel van 6 stamcellen en 6 extracten van rozen die de huid herstellen en verjongen. Reduceert huidverslapping en fijne lijntjes. Gaat vochtverlies en een doffe huid tegen.


Tattoo & Color Fade Protecting formula

Waarborgt de kleur van je tatoeage tijdens het zonnen, waardoor deze niet vervaagt.